S5 Skincare ekologisk kosmetika

S5 Skincare är ekologisk kosmetika som är utformad för att möta behoven av olika hudtyper. Med kraftfulla, kliniskt testade, bioaktiva ämnen från de 5 mest extrema ekosystemen i världen.

Kategorier:

S5 Skincare: 4 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

S5 Skincare är utformad för att effektivt och naturligt bekämpa alla former av hudproblem såsom rodnad, fläckar, känslighet och för tidigt åldrande. Varje dag utsätts vår hud för miljöbelastning, strålning, olika temperaturer, vind och väder, kemisk påverkan och föroreningar. Varje hud är annorlunda och reagerar annorlunda på dessa faktorer. S5 Skincare är allergivänlig och är utformad för att vårda och skydda huden, men också hjälpa till självhjälp - att omprogrammera huden: från reaktiv till slitstark och motståndskraftig.

De vegetabiliska ingredienserna kommer från de fem mest extrema ekosystemen på jorden

  • arktis
  • de alpina regionerna
  • havet
  • öknen
  • och regnskogen

där växterna utsätts för olika extrema livsmiljöer och har utvecklat egna skyddsmekanismer för att överleva där. Dessa bioaktiva ämnen utnyttjas och används i hudvården eftersom de har samma effekt på huden som för växten. Detta gör S5 Skincare inte bara till en effektiv vård vid hudproblem, utan kan även bidra till att förhindra för tidigt åldrande av huden.