kivvi Organic Cosmetics

Naturkosmetika med mångsidigt kiwi-extrakt, dyrbara baltiska bär och handgjorda med kärlek - det här är de enastående egenskaperna hos kivvi Organic Cosmetics .

Kategorier:

kivvi: 33 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

kivvi Organic Cosmetics är ett litet lettiskt företag som producerar extremt mångsidig naturkosmetika för hand. Förutom den extraordinära kiwifröoljan som ingår i varje produkt och dess fördelar inom hudvård som nästan är oöverskådliga, innehåller produkterna värdefulla växtämnen från de baltiska staterna.

Där naturen fortfarande till stor del är i sitt ursprungsskikt och årstiderna är intensiva, växer dessa råmaterial - bär - och innehåller den koncentrerade kraften av naturen. Växtbaserade aktiva ämnen i kivvi gör att det kommer väl till nytta inom skönhetsvård och därför är det inte förvånande att produkterna har ett visst mervärde, att en enda kräm kombinerar många fördelar och att den kan möta flera hudbehov samtidigt.

För kivvi-produkterna används certifierade ekologiska råmaterial och ingredienser från biodynamisk odling och är individuellt komponerade med hänsyn till olika hudtyper och behov. Den ledande ingrediensen är dyrbar kiwifröolja, som bland annat stödjer cellregenereringen, har en antioxidant och fuktgivande effekt samt anti-aging effekt. Genom denna värdefulla olja har kivvi-krämerna i kombination med de andra ingredienserna en mångsidig synergieffekt - huden får näring, blir återfuktad och lugnas. Dessutom har produkterna en antiinflammatorisk effekt, hjälper till att balansera fuktbalansen, bekämpa de första tecknen på hudåldrande och stimulera cellförnyelsen.

Kivvi fokuserar också på tanken om kärlek - produkterna är inte bara rörda för hand och producerade i små satser för att alltid kunna garantera färskhet och högsta kvalitet, utan även producerade med kärlek: man vill att att varje produkt ska ge denna känsla av omsorg och att varje kräm är mer än bara vård utan även ge frid, harmoni och välbefinnande.

Många av kosmetikaprodukterna från kivvi-fabriken är även ECOCERT-certifierade.

Fördelarna med kivvi-produkterna i en överblick :

  • med ingredienser från kontrollerad certifierad ekologisk och biodynamisk odling
  • mångsidig
  • innehåller kiwifröolja och värdefulla bär
  • alkoholfri ansiktsvård
  • vegan & tillverkad utan djurförsök
  • gjorda för hand
  • naturlig och milt bevarade
  • utan konstgjorda färg-, doft- och konserveringsmedel
  • fri från urea, silikoner, mineralolja och dess derivat
  • innehåller inte PABA, EDTA, PEG, parabener, sulfater eller ftalater