GOODINK Tatueringskrämer

GOODINK står för 100% naturlig & vegansk vård för tatueringar och äkta passion!

GOODINK: 2 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Under sommaren 2015 var GOODINK bara en vag idé, mer otydlig än sjöjungfru tatueringarna på många biceps. Det började med inspiration av naturen och med många experiment i labbet - för att produkten måste vara helt naturlig. För efter en 4-timmars tatueringssession behöver huden inte kemiska cocktails eller tunga krämer!

Efter 6 månader av tatuering och testning blev GOODINK verklighet! Precis tillverkarens tatuering. Utvecklingen av GOODINK var nära sammanflätade med olika tatueringsstudios, vars artister först testade produkterna på sig själva produkterna för att säkerställa att GOODINK kunde uppfylla de höga kvalitetsstandarderna. Sedan har ett partnerskap uppstått mellan dessa tatueringssalonger och GOODINK - de använder dessa produkter under tatuering och rekommenderar dem till sina kunder för eftervård.

GOODINK växte fram av en tatuerings-community och en hint av naturvetenskaplig know-how. Produkterna är gjorda av naturliga råvaror som lugnar huden och skyddar varje nytt mästerverk.

Vårda dina tatueringar med omsorg, försiktighet och med GOODINK - för tatueringar är inte bara en fråga om att tycka om - de är en form av uttryck!